Home » Onze school

Onze school

Onze school biedt alle mogelijkheden om uw kind te helpen bij goede opvoeding en onderwijs op maat. U hebt het recht om de beste kansen te zoeken en te kiezen voor de toekomst van uw kind. Onze inzet in deze speciale basisschool zorgt er vooral voor dat uw kind een zo optimaal mogelijke ontwikkeling krijgt. Doel? Naar het voortgezet onderwijs gaan met een voldoende gevormde basis en sociale vaardigheden. Op een aangepaste manier een stap kunnen zetten in de maatschappij.

Pallieter heeft het in zich ! Vanuit een positieve geest genieten, moet ook op school kunnen … elke dag opnieuw. Jonge mensen, samen met hun grote en kleine kantjes zijn welkom. Wij zijn er om naar hen te luisteren en samen met hen op weg te gaan. Ze krijgen onze bijzondere en warme aandacht.

Pallieter nodigt ook uit ! Samen rond de tafel met leerkrachten en ouders : uw betrokkenheid is van uiterst belang voor uw kind.
Een fijne samenwerking tussen leerlingen, leerkrachten en ouders vormt immers de basis voor ons KWALITEITSONDERWIJS!